14/15 sept 2024

Contact

Heb je een vraag of wil je iets met ons delen? Stuur een bericht: kunstaandevaart@gmail.com. Je krijgt snel antwoord!

Meedoen

Kunst aan de Vaart is – sinds de start in 2007 – van een kleinschalige kunstroute uitgegroeid tot een evenement van omvang. We willen graag op laagdrempelige wijze bewoners, bezoekers en kunstenaars verbinden. Logisch dus dat na zo veel jaren de Kunst aan de Vaart community groeit! Ieder binnen de organisatie is vrijwilliger en zet zich met veel plezier, passie én tijd in voor Kunst aan de Vaart.

  • Ben je kunstenaar en wil je exposeren op het evenement Kunst aan de Vaart?
  • Lever je graag een bijdrage aan bijvoorbeeld het opbouwen van de exposities en het bemensen van de standjes tijdens het evenement?
  • Wil je het evenement financieel of anderszins steunen?

Stuur een bericht: kunstaandevaart@gmail.com.

Hoe kom je er?

Met de trein
Vanaf het station is het ongeveer tien minuten lopen naar de Vaart.

Met de auto
Parkeerplaatsen aan de Vaart en omliggende straten zijn voor vergunninghouders. Parkeren kan het beste in de parkeergarages van De Nieuwe Kolk of het Drents Museum of op het parkeerterrein van Stenden Hogeschool aan de Zeemanstraat. Vanuit hieruit is het enkele minuten lopen naar de Vaart.

Beeld- en geluidsopnamen

Tijdens Kunst aan de Vaart worden er beeld- en geluidsopnamen gemaakt. Deze opnamen kunnen worden gebruikt op onze website en op onze sociale media om het evenement te promoten. Daarnaast kunnen de opnamen ook worden gebruikt door onze mediapartners, mogelijk op radio en/of televisie. De verzamelde gegevens zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt dan wat hierboven is beschreven. Als je een online gepubliceerde foto wilt laten verwijderen, neem dan contact op met Kunst aan de Vaart.

Organisatie

Lees hier meer over de organisatie.