14/15 sept 2024

Kunstbende – Nik Iprenburg

Kunst aan de Vaart is zeer verheugd om na een eerste succesvolle samenwerking met de Kunstbende Drenthe in 2022 ook tijdens de editie van 2023 enkele toptalenten uit het traject van de Kunstbende te mogen verwelkomen. Kunst aan de Vaart dankt haar partners Kunstbende Drenthe en Podium Zuidhaege voor de bemiddeling en advisering.

Ik ben Nik Iprenburg en ik zing al heel mijn leven lang. Toen ik zes werd kreeg ik mijn eerste gitaar en mocht ik op gitaarles. Na tien jaar covers spelen en ook in een band gespeeld te hebben ben ik gestopt met gitaarles en ben ik mij gaan focussen op mijn eigen muziek.

Nu maak ik al zo’n twee jaar eigen muziek.

De afgelopen tijd treed ik steeds vaker op en ik kan er geen genoeg van krijgen. Het gevoel van op het podium staan en te kunnen kijken naar mensen de luisteren naar jouw eigen muziek is echt niet te omvatten.

Nik Iprenburg speelt op zondag 10 september om 15.30 uur in de achtertuin van Vaart ZZ 127.