KUNST aan de VAART 2023: in panden en tuinen

  • Op zaterdag 9 en zondag 10 september 2023 is het zover: je bent weer welkom in panden en tuinen langs de Vaart in Assen.
  • De deelnemende panden en tuinen zijn tussen 11.00 en 17.00 uur open voor publiek.
  • De toegang is vrij.
  • Ons prachtige magazine is voor 3 euro te koop bij de standjes langs de Vaart, vanaf 27 augustus bij de VVV en tijdens het Preuvement op 27 en 28 augustus in de Gouverneurstuin in Assen.

KUNST aan de VAART BUITEN

  • Kunst aan de Vaart BUITEN duurt twee weken: van 26 augustus t/m 10 september zijn er kunstwerken te zien in en om de Vaart.

Heerlijk langs de Vaart wandelen. Zomaar binnenlopen bij de monumentale huizen en kantoren. Genieten van het beste werk van zestig kunstenaars. Luisteren naar veelbelovende musici en onderweg genieten van culinaire bites & drinks.

Dát is Kunst aan de Vaart!

Alweer voor de 15e keer zijn huizen, tuinen en kantoren in het tweede weekend van september open van 11.00 – 17.00 uur. Dan bruist het aan de Vaart van kunst en muziek.  In 40 panden ontvangen we je gastvrij en bieden we een podium aan 60 kunstenaars en musici uit verschillende genres. Ga in gesprek met één van de kunstenaars. Kom kijken, geniet en laat je verrassen en inspireren door alles wat de Vaart dit weekend te bieden heeft. En dat is meer dan schilderijen, beelden, prachtige foto’s en concertjes langs de Vaart. Veel meer! Het belooft ook dit jaar weer een prachtige combinatie te worden van kwaliteit in kunst en ‘gluren bij de buren’. En natuurlijk is zoals ieder jaar de toegang gratis.

Onderstaande foto’s zijn impressies van eerdere jaren:

Ontmoeding met kunstenaar Petty Aalbersberg (2017)

Waterdrager (Joop Striker) 2021
Foto: Sake Elzinga

Animation Billboard van Lambert Kamps (2021)
Foto: Kunst aan de Vaart / Sake Elzinga

Werk van Gert Sennema (2018)

© 2023 · Kunst aan de Vaart Assen

Website door Web and Brand Website Productiehuis in Assen