Zaterdag 4 september

Op zaterdag 4 september kwam er een einde aan de week van eenzame opsluiting van Arjen Boerstra. Om 16.00 uur werd hij opgehaald uit zijn kamer boven de Vaart. Op de Kop van de Vaart was een korte ontvangst waarbij hij werd geïnterviewd over zijn belevenissen in eenzaamheid.

Reinier van den Berg was tussen 12.00 en 17.00 uur aanwezig bij zijn kunstwerk ‘Home Sweet Home’ (nummer 3 op de route).

 

Zondag 5 september

Margot Brekelmans was tussen 12.00 en 17.00 uur aanwezig bij haar Parade van Parmantige Pineuten (nummer 11 op de route) en Janny Smit bij haar Sluisbomen (nummer 8 op de route)

Arjen Boerstra vertelde graag over zijn belevenissen van zijn week in afzondering in zijn kamer boven de Vaart en voer er graag ook nog even heen met wie met hem mee wilde….

 

Zaterdag 11 september

Hugo Galama is tussen 12.00 en 17.00 uur bij zijn werk Sluisbomen (nummer 8 op de route)

Arjen Boerstra vertelt graag over zijn belevenissen in zijn week van afzondering boven de Vaart. Zijn Kamer staat inmiddels op de kant (op het trottoir voor no.6 Vaart NZ) en u kunt hem dus bekijken….

 

Zondag 12 september

Joop Striker houdt om 14.00 deel 1 en om 16.00 uur deel 2 van een tekstperformance bij zijn dichtregel (nummer 2 op de route). Beide delen duren ongeveer 6 minuten. Misschien dat hij doorloopt naar zijn Waterdrager bij de Sluis en daar het tweede deel van zijn performance houdt. Op het schoolbord op de Kop staat de actuele informatie.

Arjen Boerstra vertelt graag over zijn belevenissen in zijn week van afzondering boven de Vaart. Zijn Kamer staat inmiddels op de kant (op het trottoir voor no.6 Vaart NZ) en u kunt hem dus bekijken….

 

Zaterdag 18 september

 

 

Zondag 19 september

Maria Koijck is van 12.00 – 17.00 uur aanwezig bij haar kunstwerk ‘Bear with Me’ (nummer 10 op de route)

 

© 2023 · Kunst aan de Vaart Assen

Website door Web and Brand Website Productiehuis in Assen