Let op! We zijn er in 2021 weer. Editie 2020 gaat i.v.m. corona helaas niet door

Kunst aan de Vaart is in de afgelopen jaren gegroeid van een kleinschalige kunstroute naar een evenement van omvang. Samenwerken in de breedste betekenis van het woord is hierbij het sleutelwoord. We willen graag op laagdrempelige wijze bewoners, bezoekers en kunstenaars verbinden. Logisch dus dat na zo veel jaren  de Kunst aan de Vaart Community groeit!

Dankzij de inzet van al onze bewoners, vrijwilligers, de steun van onze partners, de bijdrage van onze sponsoren en de groeiende groep ART-supporters blijven we ook in de toekomst staat om jaarlijks een geweldig weekend voor inwoners van Assen en wijde omgeving, kunstenaars van formaat en muzikanten met talent te organiseren.

Kunst aan de Va-ART Supporter

Ben je een trouwe bezoeker en geniet je ook altijd zo van onze kunst en gastvrijheid tijdens Kunst aan de Vaart? Word dan Kunst aan de Va-ART-Supporter.

Voor jaarlijks € 25,00 per adres kun je je aanmelden.

Wat krijg je daarvoor?

  • Het magazine voor de volgende editie van Kunst aan de Vaart (wordt toegezonden)
  • Je bent welkom op een van de previewdagen voorafgaand aan Kunst aan de Vaart.
  • Je ontvangt een uitnodiging voor de jaarlijkse opening van Kunst aan de Vaart. Kunst aan de Vaart vindt altijd plaats in het tweede weekend van september.
  • Korting op bijzondere activiteiten die wij in de loop van het jaar organiseren.

Met jouw bijdrage zijn wij in staat Kunst aan de Vaart nog aantrekkelijker te maken, door bijvoorbeeld bijzondere kunstenaars uit te nodigen.

Het magazine voor de 14de editie van Kunst aan de Vaart 2021 krijg je in augustus thuisbezorgd. Je bent welkom op één van de preview dagen voorafgaand aan Kunst aan de Vaart.

Meld je aan bij kunstaandevaart@gmail.com onder vermelding van Va-Art Supporter.

Graag tot ziens bij ons thuis!

 

Volg ons op Social Media

Vlak voor, tijdens en na Kunst aan de Vaart zijn we erg actief op Social Media. We delen hier wetenswaardigheden over het evenement, stellen onze kunstenaars voor en bieden een community om online over kunst te ‘praten’. Ook programmawijzigingen en fotomomenten delen we hier. Volg, like en deel zoveel je wilt!

   

 

 

 

 

© 2020 · Kunst aan de Vaart Assen

Website door Web and Brand Website Productiehuis in Assen