Editie 2018
8 en 9 september

Kunst aan de Vaart is in de afgelopen jaren gegroeid van een kleinschalige kunstroute naar een evenement van omvang. Samenwerken in de breedste betekenis van het woord is hierbij ontzettend belangrijk. We willen graag op laagdrempelige wijze bewoners, bezoekers en kunstenaars verbinden. Logisch dus dat na zo veel jaren  De Kunst aan de Vaart Community groeit!

Dankzij de inzet van al onze vrijwilligers, de steun van onze partners, de bijdrage van onze sponsoren en de groeiende groep ART-supporters blijven we ook in staat om jaarlijks een geweldig weekend voor inwoners van Assen en wijde omgeving, kunstenaars van formaat en muzikanten met talent te organiseren.

Kunst aan de Vaart -ART Supporter

Ben je een trouwe bezoeker en geniet je ook altijd zo van onze gastvrijheid tijdens Kunst aan de Vaart? Word dan Kunst aan de Vaart-ART-Supporter.

We organiseren twee maal per jaar een verrassende bijeenkomst. Geniet van Sneak previews, workshops, interessante gesprekken en lezingen. Hou ons programma op de website in de gaten.

Voor € 30,00 per huis kun je je aanmelden. Je kunt dan met maximaal 4 personen aan evenementen deelnemen. Een leuke gelegenheid om vrienden of zakelijke relaties kennis te laten maken kunst en de Vaart.  Bovendien steun je hiermee ons community evenement Kunst aan de Vaart.

Het magazine voor de 13de editie van Kunst aan de Vaart 2019 krijg je in augustus thuisbezorgd. Je bent welkom op één van de preview dagen voorafgaand aan Kunst aan de Vaart wat op 14 en 15 september 2019 zal plaatsvinden.

Meld je aan bij kunstaandevaart@gmail.com onder vermelding van Art Supporter 2018.

Misschien dan tot ziens bij ons thuis!

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Volg ons op Social Media

Vlak voor, tijdens en na Kunst aan de Vaart zijn we erg actief op Social Media. We delen hier wetenswaardigheden over het evenement, stellen onze kunstenaars voor en bieden een community om online over kunst te ‘praten’. Ook programmawijzigingen en fotomomenten delen we hier. Volg, like en deel zoveel je wilt!

   

 

 

 

 

© 2018 · Kunst aan de Vaart Assen

Website door Web and Brand Website Productiehuis in Assen