Aanmelden als kunstenaar

Kunst aan de Vaart toont hedendaagse kunst in een jaarlijks wisselende, kwalitatief hoogstaande tentoonstelling met een gevarieerd en verrassend aanbod. Gestart als podium voor kunstenaars uit Assen en omgeving bieden we inmiddels ook graag ruimte aan kunstenaars van elders. We zoeken speciaal naar vernieuwend en inspirerend werk. Als criteria gebruiken we: professionaliteit, originaliteit, artistieke kwaliteit, autonome zeggingskracht, ambitie en genoten opleiding. Daarbij gaan kunstenaars die nog niet eerder hebben meegedaan voor.

Er is veel belangstelling voor deelname en daar zijn we best trots op. Dit heeft echter ook tot gevolg dat het aantal kunstenaars dat graag mee wil doen dikwijls groter is dan het aantal plaatsen dat we beschikbaar hebben. Een selectiegroep bestaande uit kunstenaars, kunstkenners en Vaart-bewoners bekijkt ieder jaar de aanmeldingen en draagt zorg voor een goede mix in kunstvormen die samen een boeiende expositie maken. De commissie nodigt daartoe vaak ook zelf kunstenaars uit.

 

 

Meedoen?

Wil je als kunstenaar graag een keer bij ons exposeren? Meld je dan aan door een mail te sturen naar kunstaandevaart@gmail.com met daarin een link naar je website. We nemen dan contact met je op. Aanmelden kan gedurende het gehele jaar.

 

 

 

 

 

© 2023 · Kunst aan de Vaart Assen

Website door Web and Brand Website Productiehuis in Assen